MEDICON eg (Tuttlingen)

A tuttlingeni (Németország) székhelyű több mint 50 éve tevékenykedő MEDICON Társulás világhírű orvosi és fogászati kéziműszer gyártó. 

Odoo • Image and Text

A MEDICON eszközei mára a világ több mint 120 országában vívták ki az orvosok elismerését. Ezt a fejlesztés és gyártás területén alkalmazott magasan kvalifikált szakembereinek, magas minőségű termékeinek valamint több évtizedes termékfejlesztési lés gyártasi tapasztalatainak köszönheti.

A cég alapfilozófiája, hogy mindenkor a legkorszerűbb és legjobb minőségű eszközöket tudják biztosítani elsősorban a sebészeti szakmák számára.

Made in Germany

A MEDICON termékek kizárólag németországi üzemekben (elsősorban Tuttlingenben), eredeti német alapanyagokból az ISO szabvány szerint készülnek.

Minőség

A gondosan előtesztelt nyersanyagok, a gyártás egyes területein robotizált termelés és a legszigorúbb minőségellenőrzés biztosítja a MEDICON termékek mindig egységes és magas minőségét, pontosságát és tartósságát.

Mindezeknek köszönhetően a Medicon termékeire funkcionális élettartam garanciát biztosít, Magyarországon egyedül álló módon!

Termékek

A MEDICON a modern sebészet bármely területe által igényelt kézieszközök teljes választékát gyártja és forgalmazza. Teljes termékválasztéka több mint 35.000 eszközből áll.

A világ minden pontján szoros kapcsolatot tartanak a sebészeti szakma kiemelkedő reprezentánsaival, ennek köszönhetően a sebészeti beavatkozások fejlődéséhez és igényeihez tudják igazítani a tervezést, új eszközök fejlesztését – naprakészen lépést tartva a progresszív sebészeti technikákkal.

A MEDICON Magyarországon

A MEDICON termékek a 90-es évek elején jelentek meg Magyarországon. Cégünk (jogelődje, a Novotrading Medical Kft. révén) 2001 óta látja el a termékek kizárólagos magyarországi forgalmazását.